Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kasvot 

EkoPharma peruskasvohoito ihotyypin mukaan (alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoiteet)

49€

EkoPharma puhdistava kasvohoito ihotyypin mukaan (alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus tai timanttihionta, tarv.mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet)

59€

EkoPharma nuoren ihon puhdistava kasvohoito (alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus + mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoiteet)

49€

EkoPharma Marjamatka-kasvohoidossa ihoasi hemmotellaan suomalaisilla marjoilla. Hoito alkaa pään hieronnalla, joten pääset heti rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta. Hoitotuotteet valitaan ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan ja naamio sekoitetaan yksilöllisesti juuri sinulle. Tarvitseeko ihosi kosteuttavaa hyaluronihappoa, vahvistavaa proteiini-peptidiyhdistettä vai rauhoittavaa kaurauutetta. Esimerkiksi näistä aktiiviaineista kootaan yksilöllinen naamio, jota saat myös annoksen kotiin vietäväksi. (alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, erikoisnaamio, hoitovoiteet, kulmien siistiminen).

69€

Timanttihionta-hoito (pintapuhdistus, timanttihiontakäsittely, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet) soveltuu erityisesti samealle, paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin ja kirkastavana ja uudistavana hoitona kaikille ihotyypeille, sarjana 55 €/krt

59€

Lue lisää EkoPharman hoitavista raaka-aineista ja vaikutuksista tästä.

 

EkoPharma PH-kuorinta on AHA-happoihin perustuva tehokas, mutta hellä kemiallinen kuorinta ihon heleyttämiseen, tasoittamiseen ja uudistamiseen. Sopii sarjahoitona esim. maksaläiskien vaalentamiseen ja tukkeumien avaamiseen. Hinta 65 €/sarjana 59 €.

65€

Bielenda Kultahoito (alkupuhdistus, kuorinta, kultaseerumin imeytys uä:llä, kulta-merilevänaamio, kosteuttava naamio, hieronta, kultavoide)

59€

Dual Injector -kasvohoito (alkupuhdistus, kuorinta, tuhkimotipat, naamio ja laitehoito, hieronta ja hoitovoiteet)    

89

Kasvojen lymfahieronta
- imunestekiertoa vilkastuttava ja rentouttava hoito

35 €

Kasvojen aromaattinen hieronta (alkupuhdistus, hieronta eteerisillä öljyillä hartioilta päälaelle)

30 €      

Kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä 15 €. Hieronta eteerisillä öljyillä +2 €.

BTB13-Mikroneulaus

Kasvot ja kaula 99 €

Muut alueet sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Päiväajat ovat varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos tarvitset ilta-ajan tai sinulla on kysyttävää, soita 045-6334746. Hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä, voit halutessasi jättää viestin, otan sinuun yhteyttä. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta.