Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kasvot 

EkoPharma rentouttava peruskasvohoito ihotyypin mukaan (alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoiteet)

53€

EkoPharma puhdistava kasvohoito ihotyypin mukaan (alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet)

59€

EkoPharma nuoren ihon puhdistava kasvohoito (alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoiteet)

49€

Timanttihionta-hoito (pintapuhdistus, timanttihiontakäsittely, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet) soveltuu erityisesti samealle, paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin ja kirkastavana ja uudistavana hoitona kaikille ihotyypeille, sarjana 55 €/krt

59€

Lue lisää EkoPharman hoitavista raaka-aineista ja vaikutuksista tästä.

 

EkoPharma happokuorinta on tehokas, mutta hellä kemiallinen kuorinta ihon heleyttämiseen, tasoittamiseen ja uudistamiseen. Sopii sarjahoitona esim. maksaläiskien vaalentamiseen ja tukkeumien avaamiseen.

65€

Dual Injector -kasvohoito  (alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio ja laitehoito, hieronta ja hoitovoiteet) Hoidossa käytetään radiofrekvenssiä ja elektroporaatiota.  

 79€

Lempeä, uudistava ja imunestekiertoa ja siten turvotusta poistava Gua sha -hoito.
 

59€

Karpalo Clear Kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Myös aikuinen, tehokuorintaa kaipaava iho hyötyy uudistavasta hoidosta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen aktiivihiilikuorinnalla sekä kirkastavan, ihoa avaavan ja ihon uusiutumista edistävän kemiallisen kuorinnan. Mekaaninen puhdistus tarvittaessa. Hoidon päättää hoitonaamio ihon tarpeen mukaan. Naamioon lisätään Herukka Re-Connecting Nature Probiotic Mask Powderia, joka sisältää probiootteja sekä Re-Connect NatureTM -metsähumusuutetta. Ne vahvistavat tutkitusti ihon immuunijärjestelmää.

 65 €

Kasvojen lymfahieronta
- imunestekiertoa vilkastuttava ja rentouttava hoito

49 €

Kasvojen hieronta (alkupuhdistus, hieronta  hartioilta päälaelle)

39 €      

Kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä 17 €.

BTB13-Mikroneulaus

Kasvot ja kaula 99 €

Muut alueet sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Voit myös soittaa tai tiedustella aikaa viestillä numerosta 045-6334746. Huomioi, että hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä. Viestillä tavoitat paremmin.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Myös lahjakortin arvosta vähennetään puolet, jos varattua aikaa ei peruta viimeistään 24 h aikaisemmin.