Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

BPhair Magneettiripset saavuttivat Ilmeen!

Suomessa suunnitellut, laadukkaat BPhair magneettiripset löytyvät nyt Ilmeestä. Ripset ovat nikkelittömät ja vegaaniset. Saat samassa paketissa kaksi ilmettä, arki- ja juhlalookin. Ripset kiinnittyvät neljällä magneetilla, joten ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Mukaan tulevat myös asennuspinsetit. Hinta 39,90 €.

 


 

Nettiajanvaraus auki nyt!

Aikoja on mahdollista varata nyt 24/7, sillä Timma-nettiajanvaraus on nyt käytössä. Ainakin aluksi netistä löytyvät päiväajat, ilta-ajat edelleen soiton tai viestin päässä. Kokeile tästä, ei ole vaikeaa.


Max Brows -kulmien microblading nyt Ilmeessä!

Karvatekniikalla tehdyt kulmat näyttävät luonnollisilta, koska ne piirretään karva karvalta. Väri ei mene niin syvälle ihoon kuin perinteisessä pigmentoinnissa, joten kulmat paranevat nopeammin. Väri pysyy 1-2 vuotta ihotyypistä riippuen, rasvaisella iholla väri pysyy huonommin. Käsittelyn hinta on 279 € ja se sisältää kaksi käsittelyä puudutuksineen. Varaa aikasi heti, wake up with make up! Lue lisää tästä.


 

Uutta buustia mikroneulaukseen BTB13-sarjalla!

Ilmeessä on tavoitteena tarjota asiakkaille aina parasta ja laadukkainta hoitoa, siksi mikroneulaukseen on otettu mukaan suomalainen BTB13-sarja. Sarja vie anti-age -hoidon uudelle tasolle ainutlaatuisen kuljetusmekanisminsa ansiosta ja aktivoi iän myötä passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Lue lisää.

 

Bo.Ho Green Revolution -meikkisarja saapui Ilmeeseen!

Ranskalaissarja Bo.Ho tarjoaa värikkäitä, korkealaatuisia ja ekologisia meikkejä, jotka muodostuvat luonnollisista ainesosista. Miltä kuulostaa se, että huulipunassa on mm. aprikoosiöljyä, kandelillavahaa ja ruusuöljyä. Tuotteiden hinnat vain 5,90 - 12,90! Nyt siis jokaisella on mahdollisuus valita laadukkaita ja luonnollisia meikkejä. Tule tutustumaan ja kokeilemaan! Tästä pääset tuote-esitteeseen.

 

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava hoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Ainoastaan hyvin herkälle ja erittäin couperoottiselle iholle hoitoa ei suositella. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Hoitoa voisikin kutsua persikkaposkihoidoksi. Timanttihionta soveltuu erityisesti samealle, paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin ja kirkastavana ja uudistavana hoitona kaikille ihotyypeille. Hoito ei ole kivulias.
Timanttihiontahoidon hinta on 59 €, sarjahoitona 55 €/kerta. Hoitoon kuuluu: pintapuhdistus, timanttihiontakäsittely, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet.


 

Denova Pro anti-ageing hedelmähappohoito löytyy nyt Ilmeen kasvohoitovalikoimasta! Denova Pro anti-ageing AHA –hoito on suunnattu aikuiselle iholle, jossa esiintyy juonteita sekä kuivalle ja elottomalle iholle, josta puuttuu elastisuutta.Tehostaa ihon luonnollista uusiutumista ja kollageenin-, elastiinin- ja hyaluronihapontuotantoa, jotka iän myötä hidastuvat. Antaa myös intensiivistä kosteutta sekä ihon uloimpiin että sen sisimpiin kerroksiin. Erittäin hyvä hoito kuivalle iholle. Hoito silottaa juonteita ja parantaa tehokkaasti ihon kiinteyttä ja sävyä. Itse kuvailisin tätä Glow-hoidoksi, niin hehkuva iho on hoidon jälkeen. Ja hinnaltaan hoito on vain 59 €, sarjahoitona 55 €. Varaapa pikaisesti aikasi, sillä hoitoa ei tehdä enää loppukeväästä eikä kesällä UV-säteilyn takia. Kuorinta tuntuu pienenä kuumotuksena ja nipistelynä, mutta ei epämiellyttävällä tavalla. Iho ei kuoriinnu pois hoidon jälkeen, kuten joillakin voimakkaimmilla hapoilla tehdyn kuorinnan jälkeen. Käyttämäni AHA-hapot ovat 25% ja 35 %.


 

Konjac-sienet ovat 100 % luonnollisia kasvojen pesusieniä, jotka syväpuhdistavat ja kirkastavat ihoa. Glukomannaani-kasvikuidusta valmistetut sienet ovat biohajoavia, ihon pH:ta tasapainottavia ja ne puhdistavat hellävaraisesti kuorien niin atooppisen kuin akneihonkin vahingoittamatta ihon omaa suojavaippaa. Puhdistusainetta kuluu huomattavasti vähemmän, kun käytät sientä apuna.
* Kosteuttaa ihoa luonnollisesti ja hellävaraisesti
* Tasapainottaa ihon omaa pH -arvoa
* Ehkäisee mustapäiden muodostumista puhdistamalla ihohuokosista lian ja talin
* Kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa vahingoittamatta ihon omaa suojavaippaa
* Kirkastaa ihoa
* 100 % luonnonmukainen, ei väriaineita, ei lisäaineita, ei säilöntäaineita
* Säästää luontoa ja on ympäristölle turvallinen, kierrätettävä ja kompostoitava
* Sieni kestää päivittäisessä käytössä noin 2-3 kk
Kuvassa kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu sieni, jonka Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract, Aqua, Lavandula Angustifolia. Lisäksi Ilmeestä saat puhdistussieniä rasvoittuvalle iholle ja kaikille ihotyypeille sopivia sieniä.

Konjac-sienen hinta 8,90 €


Kasvohoitojen tehokkuus nousee Ilmeessä uudelle tasolle Dual Injector -laitteen myötä. Radiofrekvenssiin ja elektroporaatiotekniikkaan pohjaava laite vie hoitoaineet syvälle ja parantaa ihon toimintoja monin tavoin. Ensimmäinen kasvohoito, joka todella toimii, totesi asiakkaani. Lue lisää.

 


Ajanvaraus

Päiväajat ovat varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos tarvitset ilta-ajan tai sinulla on kysyttävää, soita 045-6334746. Hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä, voit halutessasi jättää viestin, otan sinuun yhteyttä. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta.