Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
,

MIKÄ RIPSIENPIDENNYS?

Ripsienpidennyksissä omiin yksittäisiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnolliset tai näyttävät, kunkin asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Valitettavan paljon edelleen näkee väärin tehtyjä pidennyksiä. Ripset ovat kiinni toisissaan, liimaa on käytetty liikaa, kuidut ovat liian raskaita suhteessa luonnon ripsiin, hygienia puutteellista tai viuhkat supussa. Suomessa ripsiä saa tehdä kuka tahansa ilman koulutusta, joten vaadi laatua ja osaamista, sillä silmät ovat herkät ja tärkeät.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Laitto 89 €, huolto 50 €.

Volyymiripset

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat paljon ja kevyempiä ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymikuituja on käytössä kolmea eri paksuutta. Viuhkaan tulee volyymiripsikuituja 2-6 kappaletta. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät ja tuuheammat kun klassisista, mutta toisaalta myös luonnollisemmat, jos käytetään vain 2-3 ripsikuitua viuhkassa. Laitto 99 €, huolto 60 €.

Kotihoito-ohjeet

Edelleen elää vahvana käsitys, ettei ripsiä saa kastella. Asia on juuri päinvastoin. On tärkeää pitää ripsipidennykset puhtaana, käyttäen siihen tarkoitettua puhdistusvaahtoa. Likaiset pidennykset pysyvät huonommin ja ovat epähygieenisinä tulehdusriski. Eivätkä ne ole kauniit. Ilmeessä on myynnissä Ekopharman vaahtomainen vadelma-puhdistusaine ripsille, 15,90 €.

  • Öljyttömät tuotteet mm. puhdistusaine ja silmänympärysvoide
  • Ei ripsiväriä
  • Vältä hankausta/hieromista/näpläystä
  • Älä taivuta ripsiä
  • Harjaa ripsiäsi ripsiharjalla, ei kuitenkaan märkänä
  • Tule huoltoon puhtailla ripsillä! Tämä on ehdottoman tärkeää ripsien pysymisen  ja hygienian kannalta.
  • Ei piilolinssejä ripsien laiton aikana
  • Vältä vatsallaan nukkumista

 
 
Lisää kuvia löydät galleriasta.
 

Ajanvaraus

Ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Voit myös soittaa tai tiedustella aikaa viestillä numerosta 045-6334746. Huomioi, että hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä. Viestillä tavoitat paremmin.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Myös lahjakortin arvosta vähennetään puolet, jos varattua aikaa ei peruta viimeistään 24 h aikaisemmin.