Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
,

MIKÄ RIPSIENPIDENNYS?

Ripsienpidennyksissä omiin yksittäisiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnolliset tai näyttävät, kunkin asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Valitettavan paljon edelleen näkee huonosti tehtyjä pidennyksiä. Ripset ovat kiinni toisissaan, liimaa on käytetty liikaa, kuidut ovat liian raskaita suhteessa luonnon ripsiin, hygienia puutteellista tai viuhkat supussa. Suomessa ripsiä saa tehdä kuka tahansa ilman koulutusta, joten vaadi laatua ja osaamista, sillä silmät ovat herkät ja tärkeät.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Laitto 75 €, huolto 50 €.

Volyymiripset

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat paljon ja kevyempiä ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymikuituja on käytössä kolmea eri paksuutta. Viuhkaan tulee volyymiripsikuituja 2-6 kappaletta. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät ja tuuheammat kun klassisista, mutta toisaalta myös luonnollisemmat, jos käytetään vain 2-3 ripsikuitua viuhkassa. Laitto 89 €, huolto 60 €.

Kotihoito-ohjeet

Edelleen elää vahvana käsitys, ettei ripsiä saa kastella. Asia on juuri päinvastoin. On tärkeää pitää ripsipidennykset puhtaana, käyttäen siihen tarkoitettua puhdistusvaahtoa. Likaiset pidennykset pysyvät huonommin ja ovat epähygieenisinä tulehdusriski. Eivätkä ne ole kauniit. Ilmeessä on myynnissä Lash Loversin Beauty Wash –vaahto (19,90 €) sekä Ekopharman vadelmavaahto (23,90 €, pikkupullo 8 €)), joka myös sopii pidennysten puhdistamiseen.

  • Öljyttömät tuotteet mm. puhdistusaine ja silmänympärysvoide
  • Ei ripsiväriä
  • Vältä hankausta/hieromista/näpläystä
  • Älä taivuta ripsiä
  • Muista harjata ripsiäsi ripsiharjalla, ei kuitenkaan märkänä
  • Tule huoltoon puhtailla ripsillä! Tämä on ehdottoman tärkeää ripsien pysymisen  ja hygienian kannalta.
  • Ei piilolinssejä ripsien laiton aikana
  • Vältä vatsallaan nukkumista

 
 
Lisää kuvia löydät galleriasta.
 

Ajanvaraus

Päiväajat ovat varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos tarvitset ilta-ajan tai sinulla on kysyttävää, soita 045-6334746. Hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä, voit halutessasi jättää viestin, otan sinuun yhteyttä. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta.