Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

    

 

 

Supersuositut volyymiripset Ilmeestä!

Lue lisää

 

Lahjakorttiin:

- ripsienpidennys alk. 75 €

- parafiinikäsihoito 49 €

- parafiinihoito 25 €

- spa-jalkahoito lakkauksella 58 €

- kasvohoidot alk. 49 €

- geelilakkaus alk. 35 €

 

 

 

 

Lahjakortilla onnistut varmasti

Lahjakortti on mieluinen ja toivottu lahja. Voit valita lahjakorttiin jonkin tietyn hoidon tai summan, jolloin lahjansaaja voi valita haluamansa hoidon. Jos et pääse hakemaan lahjakorttia hoitolalta, se voidaan postittaa sinulle tai suoraan lahjansaajalle. Saat lahjakortin mukana pankkisiirron, jolla voit maksaa lahjakortin. Postituksesta veloitetaan 2 €. Jos tarvitset postituksen, soita tai jätä viesti 045-6334746. Voit myös tilata lahjakortin sähköpostiin ja tulostaa sen itse, osoite: katriina@kauneusstudioilme.fi

Lahjakortti on voimassa heti, kun suoritus näkyy tilillä.

Hoitolalta löytyy myös tuotelahjoja, alk. 4 €. Suosittuja tuotelahjoja ovat esimerkiksi luonnolliset Bohon meikit ja edulliset Organic Shop-sarjan vartalonhoitotuotteet.

Ajanvaraus

Päiväajat ovat varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos tarvitset ilta-ajan tai sinulla on kysyttävää, soita 045-6334746. Hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä, voit halutessasi jättää viestin, otan sinuun yhteyttä. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta.