Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Dual Injector - neulaton liftaus

Dual injector -laitteessa yhdistyvät radiofrekvenssi- (RF) ja elektroporaatiotekniikka. Se on mesoterapialaite, jolla ei neulata ihoa.

RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollagenin muodostusta, kutistaa löystyneitä kollageenisäkeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet juonteet häviävät.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelämä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla soluväleihin saadaan aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystytään imeyttämään ihoon juuri niitä vaikuttavia aineita, joita iho tarvitsee.

Hoito on turvallista. RF-vaihe tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. 

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Laitehoito on mahdollista yhdistää mikroneulaukseen, jolloin saadaan aikaan todellinen tehopaketti! Kuten kaikki hoidot, tehokkaimmillaan Dual Injector on sarjahoitona, esimerkiksi kolmen tai kuuden hoidon yhdistelmänä, mutta jo yksi hoito kirkastaa ihon ja on loistava esimerkiksi morsiammille tai muille juhlijoille.

Dual Injector -hoidon hinta on 79 €. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion ja laitehoidon, hieronnan ja hoitovoiteet.

Ajanvaraus

Ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Voit myös soittaa tai tiedustella aikaa viestillä numerosta 045-6334746. Huomioi, että hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä. Viestillä tavoitat paremmin.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Myös lahjakortin arvosta vähennetään puolet, jos varattua aikaa ei peruta viimeistään 24 h aikaisemmin.