Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

    

 

 

Supersuositut volyymiripset Ilmeestä!

Lue lisää

 

Mikroneulauksella voidaan hoitaa:

- vanhenemisen merkkejä (ihon veltostuminen, juonteet)

- arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet)

- hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus)

- mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.


 

 

 

 

 

 

Mitä mikroneulaus on?

Ammattimainen mikroneulaus on tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.  Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä. Neulaus yhdistettynä BTB13-sarjan tuotteisiin on hoitokokonaisuus, jolla saadaan tuloksia.

Mikä BTB13?

BTB13-yhdisteen on kehittänyt suomalainen tutkijaryhmä. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja
ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. BTB13-terapialla tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, jolloin passivoituneet kantasolut aktivoituvat tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit.
BTB13-sarjan vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, L-karnitiini ja hyaluronihappo. Oroottihappo on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita soluista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä täyteläisemmän. BTB13 - terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho.
Neulauksessa käytettävä seerumi sisältää ihoa kiinteyttävän ja uudistavan BTB13-yhdisteen lisäksi runsaasti C-vitamiinia. C-vitamiinin haasteena on usein kulkeutumattomuus, mutta mikroneulausseerumissa vesiliukoinen C-vitamiini kulkeutuu ihoon patentoidun BTB13-kuljetusmenetelmän avulla yhdessä vesiliukoisen oroottihapon kanssa. C-vitamiini on osatekijä terveen kollageenin muodostumiselle. Sekä kollageeniproteiini että kasvipohjainen lupiiniproteiini aktivoivat kollageenin tuotantoa. Mikroneulausseerumissa on runsaasti ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. 

Kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy

Hoidossa ihoon tehdään tuhansia mikroskooppisen pieniä reikiä. Tämä saa aikaan sen, että iho alkaa korjata ja uudistaa itseään kollageeni- ja elastiinituotannon aktivoitumisen avulla. Kollageenin ja elastiinin muodostus lisääntyy usean kuukauden ajaksi ja siten korjaantumista tapahtuu jopa kuuden kuukauden ajan.

Koepala ihosta ennen mikroneulausta

(violetti kuvaa kollageenia ja elastiinia).

Iho kuusi viikkoa neulauksen jälkeen.

Imeytyminen tehostuu

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. 

Hoidon kulku

Aluksi iho puhdistetaan ja kuoritaan AHA-kuorinnalla. Sen jälkeen on vuorossa on mikroneulauskynällä tehtävä neulaus, joka etenee otsalta kaulalle. Hoitavaa ja uudistavaa BTB13-seerumia levitetään iholle neulauksen edetessä ja lopuksi kasvoille laitetaan vielä BTB13-naamio, joka rauhoittaa ihoa. Hoito kestää noin tunnin.Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, heti hoidon jälkeen iho punoittaa, mutta rauhoittuu pian. Seuraavana päivänä kosmetiikkaa ja meikkiä voi käyttää normaalisti. Hoito maksaa 99 €. Huomioi, että mikroneulaus kannattaa tehdä syksyllä ja talvella UV-säteilyn takia.

 

 

Ajanvaraus

Ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Voit myös soittaa tai tiedustella aikaa viestillä numerosta 045-6334746. Huomioi, että hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä. Viestillä tavoitat paremmin.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Myös lahjakortin arvosta vähennetään puolet, jos varattua aikaa ei peruta viimeistään 24 h aikaisemmin.